Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Dumco: ook voor de orthopeed

Of je nu als podoloog gespecialiseerd bent in inlegzolen, een leergierige student bent of een specialist met de nodige ervaring, Dumco is dé totaalleverancier. Ook voor de orthopeed! Zoek je een compleet pakket of juist een specifiek product? Bij Dumco ben je aan het goede adres.

Weet je nog: Fisher werd Dumco!

Als podoloog, podotherapeut of orthopeed in Nederland of België heb je vast wel eens van Fisher gehoord en misschien heb je zelfs met Fisher samengewerkt. Jarenlang is het merk onmisbaar geweest voor de voetenbranche, tot de naam verdween. Fisher is namelijk Dumco geworden, en de werkwijze is onveranderd. Dumco is onmisbaar voor de voetenbranche!

Breed assortiment

Als totaalleverancier beschikt Dumco over een breed assortiment. Ben je op zoek naar gereedschap, lijm, leer, freesblokken of praktijkinrichting? Neem dan contact met ons op of vraag onze catalogus aan!

Maatwerk tegen lage kosten

Naast een groot assortiment aan kant-en-klare producten levert Dumco ook producten op maat. We hebben een eigen productieafdeling en dat betekent dat we betaalbaar maatwerk bieden en snelle levering. Nee, ‘te duur’ of ‘te tijdrovend’ komt in ons woordenboek niet voor. Samen kijken we naar jouw behoeften en de opties. Het resultaat? Een product dat volledig naar jouw wens is geproduceerd! Indien gewenst houden we het product ook nog eens op voorraad in ons magazijn.

Eigen producten

Wist je dat Dumco ook eigen producten ontwikkelt? We houden de markt continu in de gaten en luisteren goed naar onze klanten. Met deze informatie maken wij de mooiste dingen, zoals onze eigen inlegzolen-lijn Mysole en Medisole.

MDR regelgeving

Als totaalleverancier vindt Dumco de veiligheid van producten erg belangrijk. Om deze veiligheid te garanderen selecteren wij producten die voldoen aan de MDR regelgeving; de Europese regelgeving voor medische hulpmiddelen. Hiervoor moeten producten voldoen aan strenge normen en bepaalde eigenschappen. Deze kun je vinden op de productpagina’s. Je kunt de informatie ook opvragen via onze downloadpagina.

Snel en persoonlijk

Bij Dumco kun je 24 uur per dag je bestelling plaatsen. Voor 14.00 uur besteld. Dan heb je met uitzondering van maat en productiewerk de bestelling morgen al in huis!
En wil je liever persoonlijk contact? Dan heeft Dumco vertegenwoordigers die in het hele land actief zijn. Maak bijvoorbeeld een afspraak in jouw praktijk of vraag om persoonlijk advies.

Benieuwd naar wat Dumco voor jou als podoloog of orthopeed kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op T: 0416 66 99 77 of mail naar verkoop@dumco.nl.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Aesculap

Overname podologie/podotherapie-afdeling van Medical Leather

Next