,

Dumco snijdt op de millimeter nauwkeurig

Sinds kort is onze productiehal uitgebreid met een Zünd snijmachine: een precisiemachine waarmee we nóg nauwkeuriger kunnen snijden dan dat we al deden. Dankzij een gloednieuwe Zünd snijmachine kunnen we meer maatwerk leveren. De digitale nauwkeurigheid van deze machine betekent een enorme kwaliteitsimpuls voor onze producten en creëert nieuwe mogelijkheden.

Wij zijn zelf enorm onder de indruk van onze nieuwste investering. De prestaties van de snijmachine zijn zo perfect, daar zijn we echt lovend over. Deze snijmachine is een enorme kwaliteitsimpuls voor ons maatwerk. Want hiermee kunnen we voor de podologie, podotherapie en industrie echt produceren wat u als klant wil hebben. Uniek in onze branche!

Voordelen voor onze klanten 

Wat kan Dumco nu allemaal dankzij de Zünd snijmachine?

Heel simpel gezegd snijdt deze machine exact wat je ingeeft. Deden we dat dan al niet? Jawel, maar door de druk van een stansmes op het materiaal dat gesneden gaat worden, krijg je toch wat afwijkingen. En dat is voor bepaalde producten en grote massaproductie helemaal niet erg, dus blijven we ook stansen, maar we zijn klaar voor het echte precisiewerk!

Want deze machine werkt digitaal. We vragen onze klanten het te snijden patroon/model digitaal aan te leveren en het is vervolgens een kwestie van digitaliseren, het materiaal erop en de machine kan gaan snijden. Voor u als (potentiële) klant betekent dit dat wij uiterst nauwkeurig aan uw wensen kunnen voldoen.

Materialen en producten

Met uitzondering van leder kunnen alle soorten materialen door de snijmachine worden gesneden: kurk, E.V.A., tumolux, kunststoffen, rubber, papier..noem maar op.  Het maken freesblokken, hakken, zolen, grond zolen en aftekenpatronen: alles kan nu digitaal. En zonder hoge kosten, want in plaats van het maken van kostbare stansmessen berekenen we nu alleen de instelkosten voor de machine door.

Is er dan geen enkel nadeel? Jawel, de machine werkt langzamer. Maar nauwkeuriger. 

Wat we nog niet benoemd hebben is de kwaliteitsimpuls voor ons denken: alles is nu mogelijk. We kunnen unieke dingen maken. Dus gaat onze fantasie over innovaties nu de vrije loop!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Inlegzolen in veiligheidsschoenen? Het is echt niet zo moeilijk.

Het is stil bij Dumco

Next