Dumco

Dumco is een bedrijf dat gevestigd is in Sprang-Capelle in de provincie Noord-Brabant. Het is een toonaangevende leverancier van producten en materialen voor de schoenreparatie- en orthopedische industrie in Nederland en daarbuiten.

Het bedrijf werd opgericht in 1952 en heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd in de branche. Dumco biedt een breed scala aan producten en materialen voor schoenmakers, zoals lijm, stikgaren, naaimachines, machines voor het vormen van schoenen en zolen, en allerlei andere benodigdheden voor schoenreparatie.

Naast de schoenreparatie-industrie levert Dumco ook materialen en producten aan de orthopedische sector. Zo bieden ze onder andere materialen en hulpmiddelen voor de vervaardiging van steunzolen en andere orthopedische hulpmiddelen.

Dumco is een betrouwbare leverancier van hoogwaardige producten en materialen en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de industrie. Het bedrijf biedt niet alleen producten van topkwaliteit, maar ook uitstekende klantenservice en technische ondersteuning aan haar klanten.

Dankzij hun jarenlange ervaring in de branche en hun uitgebreide kennis van de producten en materialen die ze leveren, is Dumco een van de belangrijkste spelers in de schoenreparatie- en orthopedische industrie. Het bedrijf blijft voortdurend investeren in nieuwe producten en technologieën om haar klanten te blijven voorzien van de beste producten en diensten.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Systoe teendrukmeter

Leersoorten

Next