Kwaliteit

Dumco luistert naar haar klanten. Logisch, da’s een inkoppertje: welk bedrijf doet dat niet? Toch doen wij het anders. Dumco gaat daar namelijk heel ver in. Véél verder dan de meeste bedrijven. Waarom wij zo werken? Omdat Dumco gaat voor voorspelbare kwaliteit. We willen dat onze klanten weten wat ze kunnen verwachten. Dat is honderd procent doen wat we beloven. En niet minder. Iedereen die bij ons werkt is zich hiervan bewust. Van verkoop tot vertegenwoordiger, van marketing tot magazijn.

We streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Van onze producten en in onze werkwijze. Hiervoor werken wij samen met de beste fabrikanten. Wereldwijd weten wij de beste producten te vinden. We maken hierbij duidelijke keuzes in merken en service. De consument, de eindgebruiker, moet er uiteindelijk het meest tevreden over zijn. Daarmee helpen wij onze klanten om onderscheidend en succesvol te zijn.

Bij Dumco wordt u altijd geholpen door vakmensen. Iedereen is bij ons intern opgeleid en zeer ervaren. Zo weten wij precies hoe wij dat wat u nodig heeft, moeten maken. Onze service is afgesteld op de individuele klant. Maatwerk en flexibel inspelen op specifieke wensen, daar gaan wij heel ver in. Dat is ook onze kracht. Onze kwaliteit betekent voor u dat, met wie u ook contact heeft binnen ons bedrijf, ze altijd inhoudelijk bekend zijn met uw producteisen, uw uitdagingen en de manier waarop onze samenwerking invulling krijgt.

Ruim 15000 producten direct uit voorraad leverbaar

Webwinkel bezoeken Inloggen Registreren