Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

EVA

EVA staat voor ethyleen-vinylacetaat en is een zeer veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt in verschillende toepassingen, zoals in de productie van inlegzolen, sportartikelen, speelgoed, verpakkingen en medische apparatuur. EVA-materiaal heeft verschillende eigenschappen die het geschikt maken voor deze toepassingen. Het is licht van gewicht, zacht en flexibel, en kan worden gevormd en gegoten in verschillende vormen en maten. Het heeft ook een uitstekende schokabsorptie, waardoor het ideaal is voor gebruik in schoenzolen en sportartikelen.

EVA-materiaal is ook bestand tegen water, chemicaliën en UV-straling, waardoor het geschikt is voor gebruik in buitenproducten en medische apparatuur. Het is gemakkelijk te reinigen en kan worden gerecycled, waardoor het een milieuvriendelijk materiaal is.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Dwarselastiek

Elementen

Next