Gebruiksartikelen

Gebruiksartikelen zijn producten die worden gebruikt in het dagelijks leven om een specifiek doel te dienen. Ze kunnen variëren van huishoudelijke artikelen tot persoonlijke verzorgingsproducten tot kantoorbenodigdheden. 

Enkele voorbeelden van veelvoorkomende gebruiksartikelen in de productie van inlegzolen zijn: 

  • Schuimrubberen blokken: Schuimrubberen blokken worden vaak gebruikt als basis voor inlegzolen. Het schuim wordt gesneden en gevormd om te passen in de schoen van de drager.
  • Stoffen bekleding: Stoffen bekleding wordt gebruikt om de bovenkant van de inlegzool te maken. De bekleding kan van verschillende materialen zijn gemaakt, waaronder synthetische stoffen en natuurlijke vezels zoals katoen.
  • Gel inserts: Gel inserts worden gebruikt om extra demping en ondersteuning te bieden aan inlegzolen. Deze inserts kunnen gemaakt zijn van siliconen of ander zacht materiaal en worden vaak geplaatst onder de hiel of de bal van de voet.
  • Schuimlagen: Schuimlagen worden vaak toegevoegd aan inlegzolen om extra demping te bieden. Deze lagen kunnen worden gemaakt van polyurethaan (PU) schuim of ander materiaal.
  • Hielcups: Hielcups worden gebruikt om extra ondersteuning te bieden aan de hiel van de drager. Ze zijn meestal gemaakt van kunststof of ander stevig materiaal en worden op de juiste plaats geplaatst om de voet op zijn plaats te houden.

Gebruiksartikelen zijn vaak producten die regelmatig moeten worden vervangen omdat ze versleten of opgebruikt zijn. Het zijn producten die nodig zijn om het dagelijks leven comfortabeler en praktischer te maken. Ze zijn vaak te vinden in supermarkten, drogisterijen, warenhuizen en online winkels. 

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Garen

Stanzen

Next