Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Gelengkeil

Een gelengkeil is een onderdeel van de schoen dat zich bevindt in het midden van de zool, tussen de voorvoet en de hak. Het is een wigvormig stuk materiaal dat is ontworpen om de voetboog te ondersteunen en te stabiliseren.

De gelengkeil kan gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals kurk, rubber of schuim, en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de drager. Het kan ook worden aangepast aan de verschillende schoentypen, zoals sportschoenen of werkschoenen, afhankelijk van het beoogde gebruik en de eisen van de activiteit.

Het gebruik van een gelengkeil kan bijdragen aan het verminderen van pijn en vermoeidheid in de voeten en benen, en kan ook bijdragen aan het verbeteren van de algemene houding en beweging van het lichaam.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Fibromyalgie

Grondzoolpatronen

Next