Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Grindtec

De Grindtec is met zijn krachtige schuurmotor en sterke afzuigmotor een echte alleskunner voor de professionele schuurder. De krachtige 2-volt, zandgestraalde motor met een hoogwaardig turbinezuigsysteem staat garant voor uitstekende prestaties. De Grindtec is in hoogte verstelbaar, wat hem uniek maakt ten opzichte van andere schuurmachines in deze prijsklasse.

Vandaag de dag zijn efficiëntie en kwaliteit essentiële factoren voor elke onderneming. Grindtec is een begrip in de branche dankzij de ruime werkruimte en hoge zuigkracht. Het schuurstof wordt opgevangen in de stoflade die eenvoudig geleegd kan worden. Gemakkelijk te bedienen drukknoppen voor het activeren en stopzetten van de motor en het afzuigsysteem. Het bevat tevens een noodstop. Goede filtering door de achterzak, er ontstaat een grote luchtstroom en uitstekende filtering van stofdeeltjes.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Inkoop

Gumlite

Next