Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Hakverhoging

Een hakverhoging is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om een ongelijke lengte van de benen te compenseren of om de druk op de hiel te verminderen bij mensen met pijnlijke of gevoelige hielen. Het is meestal een hielstuk dat onder de hak van de schoen wordt geplaatst om de hoogte van de hak te verhogen. 

Een hakverhoging kan worden gebruikt bij verschillende aandoeningen, waaronder beenlengteverschillen, hielspoor, Achillespeesontsteking, plantaire fasciitis, en andere pijnlijke aandoeningen van de voet of de hiel. Het helpt om de druk op de hiel te verminderen en de voet in een meer natuurlijke positie te plaatsen, wat kan helpen bij het verlichten van pijn en ongemak. 

Er zijn verschillende soorten hakverhogingen beschikbaar, waaronder op maat gemaakte orthopedische inlegzolen die zijn ontworpen om de voet te ondersteunen en te stabiliseren, en eenvoudige hakverhogingen die kunnen worden toegevoegd aan bestaande schoenen. Het is belangrijk om de juiste maat en hoogte van de hakverhoging te kiezen om ervoor te zorgen dat het goed past en effectief is in het verminderen van pijn en ongemak. 

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Gipswindsel

Hakken

Next