Medaille d’Or

Medaille d’Or is een Frans merk dat is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige schoenverzorgingsproducten. Het merk heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1925 en wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze en gerenommeerde merken in de schoenverzorgingsindustrie.

Het assortiment van Medaille d’Or omvat verschillende soorten schoenverzorgingsproducten, waaronder schoencrème, leerconditioners, leerreinigers, impregneersprays en poetsborstels. Alle producten van Medaille d’Or zijn ontworpen om de beste kwaliteit en prestaties te bieden en zijn gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten zoals bijenwas, carnaubawas en jojoba-olie.

Medaille d’Or is vooral bekend om zijn schoencrème, die wordt beschouwd als een van de beste in de markt. De crème is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt niet alleen bescherming en voeding aan het leer, maar geeft ook een diepe glans aan de schoenen. De crème bevat geen schadelijke stoffen en is geschikt voor alle soorten glad leer, waaronder exotische leersoorten.

Het merk Medaille d’Or wordt wereldwijd erkend en gewaardeerd door schoenliefhebbers, schoenmakers en ambachtslieden vanwege de hoge kwaliteit en prestaties van hun producten. Het merk heeft verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn innovatie en kwaliteit, waaronder de “Meilleur Produit” prijs van het Franse tijdschrift L’Express.

Kortom, Medaille d’Or is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige schoenverzorgingsproducten produceert, waaronder schoencrème, leerconditioners, leerreinigers en impregneersprays. Het merk heeft een lange geschiedenis en wordt wereldwijd erkend en gewaardeerd door schoenliefhebbers en ambachtslieden vanwege de hoge kwaliteit en prestaties van hun producten.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Previous

Mysole

Orthopedie

Next