Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Retail

Dumco in jouw winkel

Je vindt onze artikelen al in veel winkels, zoals schoenenwinkels, in de shop van de schoenreparateur en in sportzaken. Dat komt doordat onze producten prima aansluiten bij de klanten die deze zaken bezoeken. De producten van Dumco zijn een prachtige aanvulling op het al bestaande assortiment. Je zult jouw klanten nog beter en uitgebreider kunnen bedienen. Ben je op zoek naar iets specifieks? Schroom niet om naar de mogelijkheden te informeren bij ons verkoopteam!

Assortiment

Een opsomming wat voor jou als retailer interessant is in ons assortiment: klein lederwaren, onderhoudsmiddelen, borstels, schoenlepels, schoenspanners, veters, riemen, sleutels, inlegzolen, sprays, sokken, sleutelhangers of luxe schoenpoetskisten.

Zo bieden verschillende sportzaken bijvoorbeeld onze kleurrijke veters, sokken en de Mysole inlegzolen lijn aan. Heb je een schoenenzaak, dan kunnen we samen een deel van de schappen inrichten met bijvoorbeeld onze onderhoudsmiddelen, schoenspanners, veters en inlegzolen. Je klanten ervaren met dit uitgebreide assortiment een evenzo uitgebreide service. Klantbeleving staat centraal! En wat te denken van het verbreden van het aanbod met riemen en onze luxe schoenpoetskisten. Je vindt al onze materialen en producten in onze webshop. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand