fbpx

Retail

Dumco in uw winkel

U vindt onze artikelen al in veel winkels, zoals schoenenwinkels, in de shop van de schoenreparateur en in sportzaken. Dat komt doordat onze producten prima aansluiten bij de klanten die deze zaken bezoeken. De producten van Dumco zijn een prachtige aanvulling op uw al bestaande assortiment. U zult uw klanten nog beter en uitgebreider kunnen bedienen.

Assortiment

Een opsomming wat voor u als retailer interessant is in ons assortiment: klein lederwaren, onderhoudsmiddelen, borstels, schoenlepels, schoenspanners, veters, riemen, sleutels, inlegzolen, sprays, sokken, sleutelhangers of luxe schoenpoetskisten.

Zo bieden verschillende sportzaken bijvoorbeeld onze kleurrijke veters, sokken en de Medisole inlegzolenlijn aan. Heeft u een schoenenzaak, dan kunnen wij samen met u een deel van de schappen inrichten met bijvoorbeeld onze onderhoudsmiddelen, schoenspanners, veters en inlegzolen. Uw klanten ervaren met uw uitgebreide assortiment een evenzo uitgebreide service. Klantbeleving staat centraal! En wat te denken van het verbreden van uw aanbod met riemen en onze luxe schoenpoetskisten. U vindt al onze materialen en producten in onze webshop. 

Copy link
Powered by Social Snap