Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Schoenindustrie

Jarenlang partner voor de schoenindustrie

Ruim negentig jaar geleden werd Dumco opgericht, in 1928. Jarenlang werd de schoenindustrie bediend met hoog kwalitatieve contreforts, binnenzolen, inlegzolen, etcetera. Onze firma groeide en ons productengamma breidde uit. Onze historie maakt deel uit van onze identiteit. Een identiteit die draait om vakmanschap. In die negentig jaar zijn we geworden wat we nu zijn: een betrouwbare toeleverancier voor de schoenindustrie.

Als totaalleverancier met meer dan negentig jaar ervaring in de branche, kunt er dus van op aan dat Dumco alleen kwaliteitsproducten voor de schoenindustrie in het assortiment heeft. En een hoge kwaliteit maatwerk levert. De opgebouwde vakkennis en ervaring is op elke afdeling binnen Dumco aanwezig, zowel bij de in- en verkoop, als het magazijn en in de productie. Een groot pluspunt voor u en uw afnemers!

Webshop

In onze webshop vindt u onder meer alle benodigde materialen voor de schoenindustrie. We kunnen ons best voorstellen dat u niet zomaar een bestelling plaatst in de webshop, zonder de materialen eerst zelf te zien en te voelen. Geen probleem, belt u met een van onze medewerkers en dan kijken we samen naar de beste mogelijkheden voor u om kennis te maken met ons assortiment. Onze vertegenwoordigers zijn altijd bij u in de buurt en kan een afspraak met u maken. Natuurlijk bent u op afspraak ook welkom op onze vestiging in Sprang-Capelle waar u met eigen ogen kunt zien hoe wij werken en waar u de materialen op voorraad kunt beoordelen. Heeft u als schoenfabrikant een specifieke vraag? Daag ons uit! Meedenken en zoeken naar oplossingen, dat doen wij graag. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand