Secosol

Het gecertificeerde inlegzolenprogramma voor veiligheidsschoenen

De inlegzolen en sets van Secosol zijn ontstaan en ontwikkeld na de invoering van DVUG 112-191. Met dit concept kunt u individuele inlegzolen leveren welke voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheidsschoenen en hun certificering! Tot voor kort was het (bijna) onmogelijk om uw klant te voorzien van een individuele ESD inlegzool welke ook nog aan alle wettelijke eisen voldeed. Met Secosol® bieden wij u de oplossing!

Het concept omvat materialen voor alle manieren van zoolvervaardiging; handmatig, Cad-Cam en vacuümmodellen. Daardoor kunt u het concept eenvoudig in uw eigen werkwijze en praktijk invoeren en kunt u uw klant op het hoogste niveau en individueel bedienen.

Ons productassortiment passen we voortdurend aan zodat het voor mogelijk is om aan de wensen en eisen van uw klanten te voldoen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om workshops bij te wonen, waar we u zullen informeren over de laatste ontwikkelingen en andere wetenswaardigheden. Dit alles maakt het inlegzolen concept heel veelzijdig maar ook het meest individuele concept dat op de markt verkrijgbaar is. Want: Gezond werken doe je met Secosol®!

Copy link
Powered by Social Snap