Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Secosol

Het gecertificeerde inlegzolenprogramma voor veiligheidsschoenen

De inlegzolen en sets van Secosol zijn ontstaan en ontwikkeld na de invoering van DVUG 112-191. Met dit concept kunnen individuele inlegzolen geleverd worden welke voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheidsschoenen en hun certificering! Tot voor kort was het (bijna) onmogelijk om de klant te voorzien van een individuele ESD-inlegzool die ook nog aan alle wettelijke eisen voldeed. Secosol® biedt de oplossing!

Het concept omvat materialen voor alle manieren van zoolvervaardiging; handmatig, Cad-Cam en vacuümmodellen. Daardoor kun je het concept eenvoudig, op je eigen werkwijze en praktijk invoeren en kun je de klant op het hoogste niveau en individueel bedienen.

Ons productassortiment passen we voortdurend aan zodat het voor mogelijk is om aan de wensen en eisen van de klanten te voldoen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om workshops bij te wonen, waar we je zullen informeren over de laatste ontwikkelingen en andere wetenswaardigheden. Dit alles maakt het inlegzolenconcept heel veelzijdig, maar ook het meest individuele concept dat op de markt verkrijgbaar is. Want: Gezond werken doe je met Secosol®!

Dumco | Secosol
Dumco | Secosol
Dumco | Secosol

Bekijk onze webinar

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand