Strongbond

Strongbond is een merk van lijmen dat wordt gebruikt in de schoenen- en lederwarenindustrie. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, en wordt wereldwijd gebruikt door schoenmakers en leerbewerkers.

De lijmen van Strongbond zijn speciaal ontworpen om sterke en duurzame verbindingen te creëren tussen verschillende materialen, zoals leer, rubber, textiel en kunststoffen. De lijmen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, afhankelijk van de toepassing en de materialen die worden gebruikt.

Een van de belangrijkste voordelen van Strongbond-lijmen is dat ze snel drogen en een sterke hechting creëren, zelfs op moeilijk te lijmen materialen. De lijmen zijn bestand tegen hitte, vocht en chemicaliën, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in verschillende omstandigheden.

Strongbond heeft een uitgebreid assortiment aan lijmen, waaronder contactlijmen, hotmelt-lijmen, PU-lijmen en andere speciale lijmen voor specifieke toepassingen. Het merk biedt ook technische ondersteuning en advies aan klanten om ervoor te zorgen dat ze de juiste lijm voor hun specifieke toepassing gebruiken.

Naast de hoge kwaliteit van zijn producten, streeft Strongbond ook naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf heeft verschillende milieucertificeringen ontvangen en werkt aan het verminderen van zijn impact op het milieu door middel van duurzame productieprocessen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

In het kort is Strongbond een betrouwbaar en hoogwaardig merk van lijmen dat wordt gebruikt in de schoenen- en lederwarenindustrie. Het biedt een breed scala aan lijmen voor verschillende toepassingen en materialen, en streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in zijn productieprocessen.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Serafil

Systoe teendrukmeter

Next