Systoe teendrukmeter

SysToe is een merk dat gespecialiseerd is in podotherapie-apparatuur en -instrumenten. Een van hun producten is de SysToe automatische teendrukmeter.

De SysToe automatische teendrukmeter is een instrument dat wordt gebruikt om de druk onder de voeten te meten en te analyseren. Het is speciaal ontworpen om de druk te meten die wordt uitgeoefend op elk van de tenen van de voet, waardoor een nauwkeurige analyse mogelijk is van de verdeling van de druk op de voet. Dit is nuttig bij de diagnose en behandeling van voetaandoeningen, zoals diabetes, reumatoïde artritis en andere aandoeningen die de voet kunnen aantasten.

De automatische teendrukmeter werkt door middel van sensoren die in contact komen met de tenen van de patiënt. De druk die wordt uitgeoefend op elke teen wordt gemeten en vastgelegd, waardoor de podotherapeut een beeld kan krijgen van de drukverdeling onder de voet. Dit kan vervolgens worden gebruikt om orthopedische hulpmiddelen, zoals inlegzolen, te ontwerpen en aan te passen om de druk op de voet te verminderen en de patiënt te helpen bij het verbeteren van de loop- en bewegingspatronen.

De SysToe automatische teendrukmeter wordt beschouwd als een zeer nauwkeurig en betrouwbaar instrument en wordt vaak gebruikt door podotherapeuten en andere specialisten in de gezondheidszorg om de drukverdeling onder de voet te beoordelen. Het is een waardevol instrument bij het ontwerpen van orthopedische hulpmiddelen en het begeleiden van patiënten bij het verbeteren van hun loop- en bewegingspatronen.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Previous

Strongbond