Tacco

Tacco is een Duits merk dat gespecialiseerd is in de productie van inlegzolen, voetbedden en andere accessoires voor schoenen. Het bedrijf werd opgericht in 1920 en is uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van comfort- en ondersteuningsproducten voor de voeten.

Tacco biedt een breed scala aan producten, waaronder inlegzolen, voetbedden, hakverhogingen, teenkussens en andere producten die zijn ontworpen om het comfort en de ondersteuning van schoenen te verbeteren. Hun producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, schuimrubber en gel en zijn ontworpen om verschillende voetproblemen aan te pakken, zoals platvoeten, hoge bogen en pijnlijke hielen.

Een van de populairste productlijnen van Tacco is de Tacco Luxus, een inlegzool die is ontworpen om het comfort van schoenen te verbeteren en de voeten te ondersteunen. Deze inlegzool is gemaakt van een combinatie van leer en schuimrubber en biedt demping en ondersteuning aan de voeten tijdens het lopen.

Tacco heeft ook een speciale productlijn ontwikkeld voor sportschoenen, genaamd Tacco Sport. Deze inlegzolen zijn ontworpen om de voeten te ondersteunen en te beschermen tijdens het sporten en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, afhankelijk van de behoeften van de sporter.

Tacco blijft zich richten op het ontwikkelen van hoogwaardige en innovatieve producten voor de voeten en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de schoenenindustrie. Hun producten worden gebruikt door zowel professionals als consumenten en zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Tarrago