Tarrago

Tarrago is een Spaans merk dat zich richt op de productie van hoogwaardige onderhoudsproducten voor schoenen, kleding en lederwaren. Het bedrijf werd opgericht in 1940 in Barcelona en is uitgegroeid tot een internationaal erkend merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten.

Tarrago biedt een breed scala aan producten, waaronder kleurstoffen, sprays, crèmes, oliën en accessoires voor het reinigen, beschermen en verzorgen van schoenen, laarzen, tassen, jassen en andere lederen producten. Hun producten zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zijn ontworpen om de levensduur en het uiterlijk van lederwaren te verbeteren.

Een van de populairste productlijnen van Tarrago is de Tarrago Nano Protector, een waterafstotende spray die is ontworpen om schoenen en andere lederen producten te beschermen tegen vocht en vuil. De spray vormt een onzichtbare beschermlaag die water en vuil afstoot, waardoor het schoeisel langer schoon en mooi blijft.

Tarrago heeft ook een speciale productlijn ontwikkeld voor sneakers, genaamd Tarrago Sneakers Care. Deze producten zijn ontworpen om de kleur en uitstraling van sneakers te behouden en te beschermen, terwijl de zolen en het bovenwerk van de schoen worden gereinigd en verzorgd.

Tarrago blijft zich richten op innovatie en kwaliteit en biedt een breed scala aan producten die geschikt zijn voor zowel professionals als consumenten. Het merk is wereldwijd verkrijgbaar en wordt veel gebruikt door schoenmakers, leer- en modebedrijven en individuele klanten.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Vibram

Tacco

Next