Verstevigingsmaterialen

Verstevigingsmaterialen worden gebruikt in de schoenreparatie om de schoen te verstevigen en te ondersteunen op plaatsen waar dit nodig is. Deze materialen kunnen worden gebruikt om beschadigde of versleten delen van de schoen te repareren, om de levensduur van de schoen te verlengen of om de pasvorm en het comfort te verbeteren.

Enkele voorbeelden van verstevigingsmaterialen die worden gebruikt in de schoenreparatie zijn:

  • Leer of kunstleer: Dit kan worden gebruikt om de bovenkant van de schoen te verstevigen en te ondersteunen, bijvoorbeeld bij beschadigingen of scheuren.
  • Cambrelle: Dit is een voeringmateriaal dat kan worden gebruikt om de binnenzijde van de schoen te verstevigen en om vocht af te voeren.
  • Staal of kunststof: Dit kan worden gebruikt om de neus of de hak van de schoen te verstevigen en te beschermen tegen slijtage.
  • Rubber of kunststofzolen: Dit kan worden gebruikt om de zolen van de schoen te vervangen of te verstevigen, bijvoorbeeld bij slijtage of beschadigingen.

Verstevigingsmaterialen worden vaak op maat gesneden en op de juiste plaatsen in de schoen geplaatst om de gewenste versteviging en ondersteuning te bieden.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Verbruiksmaterialen

Wakolfix

Next