Zlippo

Zlippo biedt maatwerk slippers en sandalen. Een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel vervaardigd door een podotherapeut of podoloog en bestaat uit een individueel gemaakt voetbed en een lederen bovendeel (schacht). Voor 95% van de voetproblemen heeft Zlippo een oplossing. Je hebt de keuze uit vele unieke modellen en vele kleuren en designs. Een Zlippo is van uitzonderlijk hoge kwaliteit en er zijn speciale modellen en oplossingen voor de meeste voetklachten. Een professional meet je Zlippo’s deskundig aan.

De slippers en sandalen van Zlippo zijn een oplossing bij de meeste voetklachten die door steunzolen gecorrigeerd, verminderd of verholpen kunnen worden. In de meeste gevallen bieden de slippers en sandalen nog betere correctie dan inlegzolen. De optimale correctiemogelijkheden is het gevolg van de volledige vrijheid hebben voor de therapeutische correctie, omdat er geen beperking is door een omsluiting van een schoen waar de inlegzool in moet passen. Vele dragers van de therapeutische slippers en sandalen ervaren dit schoeisel als de beste oplossing voor hun voetprobleem. 

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Wasverf

Omboekband

Next