Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Zolen

Zolen zijn de onder- en binnenkant van een schoen waar de voet op rust. Er zijn verschillende soorten (schoen)zolen die zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften en activiteiten.

Rubberen zolen: Rubber is een populair materiaal voor schoenzolen vanwege de duurzaamheid en het goede gripvermogen. Rubberen zolen bieden stabiliteit en tractie op verschillende oppervlakken en zijn geschikt voor dagelijks gebruik, sport en outdoor-activiteiten.

Leren zolen: Leren zolen hebben een klassieke uitstraling en worden vaak gebruikt in formele schoenen. Ze bieden een goede grip en zijn comfortabel. Het leer kan worden behandeld om waterafstotend te zijn en de levensduur van de zool te verlengen.

EVA-zolen: Ethyleenvinylacetaat (EVA) is een lichtgewicht en veerkrachtig materiaal dat vaak wordt gebruikt in sportschoenen en sneakers. EVA-zolen bieden demping en schokabsorptie, waardoor ze ideaal zijn voor hardlopen en andere high-impact activiteiten.

Inlegzolen: inlegzolen zijn op maat gemaakte zolen die kunnen helpen meer comfort te bieden en eventuele voetklachten te voorkomen of genezen.

Het kiezen van de juiste schoenzool hangt af van de activiteit, het comfortniveau en de persoonlijke voorkeuren. Het is altijd aan te raden om schoenen te kiezen met de juiste zool die past bij je specifieke behoeften.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Winkelinrichting

Zadelkruk

Next