Zomervakantie? Dumco is gewoon geopend!

Over een paar weken beginnen in heel Nederland weer de zomervakanties! Graag willen we u informeren dat Dumco, zoals elk jaar, gewoon geopend blijft gedurende de hele zomerperiode. We zijn uiteraard met een kleinere bezetting, maar doen ons best om alle orders die voor 14.00 uur besteld zijn nog dezelfde dag te versturen.
We vragen wel uw begrip dat het productiewerk, zoals gestempelde leren zolen met eigen logo of een plaat speciaal gestanst of in stroken gesneden een dag langer kan duren dan normaal.

Onze nieuwe webwinkel is al weer een aantal maanden online. We zijn blij met alle positieve reacties die we tot op heden hebben ontvangen! Nog niet bekend met onze vernieuwde webwinkel? Ga naar www.dumcoshop.nl en ervaar zelf het gemak van online winkelen.

Was u er al van op de hoogte dat wij sinds de Ahoy beurs in maart jl. voortaan ook Silca Sleutels in ons assortiment hebben? Alle leverbare modellen zijn in de webwinkel verkrijgbaar. Mocht u eventueel een lijstje op mail / papier willen met de beschikbare modellen, neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of met de verkoop binnendienst op 0416-669977.