Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Onze merken

Dumco | Onze merken | Mysole

MYSOLE

Internationaal bekende inlegzolen lijn met anatomisch gevormde voetvormen. Verantwoorde inlegzolen welke de voet ondersteunen en de kwaliteit van de schoen verbeteren. Mysole heeft 5 segmenten: Mysole Sport, Mysole Work, Mysole Daily, Mysole Special en Mysole Basic.

Elk model Mysole inlegzool wordt door Dumco zelf ontwikkeld, in samenwerking met toonaangevende podologen, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers. Hierdoor ontstaan inlegzolen die voldoen aan alle eisen met betrekking tot comfort en ondersteuning van de voeten.

Mysole heeft een eigen website ontwikkeld waar consumenten door het beantwoorden van simpele vragen tot de beste oplossing voor hun voetprobleem komen.

Dumco | Onze merken | Medisole

MEDISOLE

Medisole werd ontwikkeld als het antwoord op de vijf meest voorkomende voetklachten. Het zijn vooruitstrevende medische inlegzolen waar uitgebreid onderzoek aan vooraf is gegaan, wereldwijd. De inlegzolen van Medisole zijn er voor hielspoor-, voorvoet- en achillesklachten, klachten bij diabetes en reuma en voor extra ondersteuning aan de voet. Een knap staaltje productontwikkeling door Dumco in samenwerking met bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog Dr. Wil van Bakel PhD.

Medisole biedt geen behandelmethode, maar verhelpt in de meeste gevallen klachten bij het lopen zonder daarvoor een medisch traject te ondergaan. Een snelle en makkelijke weg naar comfort en bewegingsvrijheid. Medisole draagt in veel gevallen bij tot verlichting of een oplossing.

Dumco | Onze merken | Secosol

SECOSOL

Secosol is de wettelijk goedgekeurde inlegzool voor de veiligheidsschoen. Zodra een eigen inlegzool in een veiligheidsschoen wordt geplaatst, vervalt de certificering en garantie op de veiligheid.
Secosol waarborgt die veiligheid volgens de wettelijk gestelde eisen. En is comfortabel voor de drager. Met dit concept kan elke orthopedisch schoenmaker, podoloog of podotherapeut inlegzolen op maat leveren die voldoen aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheidsschoenen en hun certificering.

Dumco | Onze merken | Tarrago Sneakers Care

TARRAGO SNEAKERS CARE

Tarrago Sneakers Care is onderdeel van Tarrago Brands en speciaal ontwikkeld voor het optimaal onderhouden van sneakers.
Geïnspireerd door de sneakerswereld, op water gebaseerde producten en ontworpen voor de verzorging van sneakers.

Een compleet assortiment met o.a. schoonmaak-, bescherming-, en reparatieproducten. En een zeer groot aanbod aan producten voor het customizen van sneakers. Alles is los verkrijgbaar maar er is ook een aanbod van verschillende kits.

Dit is de toekomst in de wereld van sneakeronderhoud!

Dumco | Onze merken | Tarrago

TARRAGO

Sinds enkele jaren behorend tot de Saphir groep. Tarrago wordt geproduceerd in Spanje. Kwalitatief bevindt Tarrago zich in het middensegment: value for money!

Een ruime collectie producten geeft de consument de gelegenheid om alle types schoenen te reinigen, voeden, onderhouden en beschermen. Met speciale producten voor wandel- en bergschoenen, kinderschoenen en schoenen met metallic of parelmoer finish. Kortom: een topper in het land van schoenonderhoud!

Dumco | Onze merken | Schoenmakers Gilde

SCHOENMAKERSGILDE

Een unieke samenwerking tussen Dumco, S.M.W. Holland en de schoenfabrieken van Bommel en Van Lier met betrekking tot de levering van originele schoenreparatiematerialen en reclamematerialen aan de aangesloten leden. Hierdoor kan de consument zijn schoen laten repareren met de producten welke de schoenfabrikanten zelf ook gebruiken. Hiermee wordt de levensduur van de schoen verlengd. De schoen blijft origineel en behoudt zijn oorspronkelijke optiek.

De schoenreparateurs die zijn aangesloten bij het Schoenmakersgilde moeten keuringen succesvol doorstaan om lid te mogen worden en te blijven.

Dumco | Barth Schuhbandl

BARTH

De veters zijn van zeer sterke, bijna onverwoestbare, Duitse kwaliteit. Ze zijn per 6 of 12 paar verpakt in handige doosjes. Naast de standaard veters (rond in verschillende diktes, plat in verschillende breedtes) heeft Barth ook een complete lijn in veters voor wandel- en bergschoenen: Plat, rond en halfrond. Passend bij de merkschoenen welke verkocht worden.

Uniek vetersysteem om de veters te presenteren. Een veersysteem zorgt ervoor dat er altijd een paar veters in het zicht staat en gepakt kan worden.

Dumco biedt meer dan 400 voorraad posities Barth veters aan. Tevens biedt Dumco oplossingen om de Barth veters te presenteren.

Dumco | Onze merken | Strickers

STRICKERS

Veters van het huismerk van Dumco. Het is een eigen ontwikkeling. Kwaliteit en beschikbaarheid staan voorop. De veters zijn verpakt in de klassieke blisterverpakking. Acht verschillende soorten veters in vele lengtes en kleuren. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modekleuren.

Ruim 200 verschillende posities uit voorraad leverbaar.

Dumco | Pimp your shoes

PIMP VETERS

Speciaal door Dumco ontwikkelde katoenen kwaliteitsveter in gewaxte uitvoering. De kleuren, lengtes (75, 100 en 120cm) en uitvoeringen (plat en rond) zijn afgestemd op de kleuren welke de modische topmerken herenschoenen momenteel gebruiken. Aangevuld met leuke kleuren om schoenen te “pimpen”: schoenen krijgen hierdoor een nieuwe, eigentijdse look.

Dumco | Onze merken | Tacco Footcare

TACCO

Kwalitatief hoogwaardige standaard inlegzolen uit Duitsland. Een complete lijn: van schaapsleren inlegzolen tot warme lamswollen inlegzolen. De Tacco lijn is verdeeld in drie segmenten: zomer-, winter- en leren inlegzolen. Daarnaast wordt het assortiment aangevuld met enkele seizoensproducten zoals gel artikelen en een anti-slip.

Elke zool uit het assortiment heeft zijn specifieke werkingen en opbouw, waarbij gebruikgemaakt wordt van de beste materialen, zoals katoen, koolstof en schaapsleder.

Dumco | Onze merken | Rogers

ROGERS (PORON)

Voor de orthopedie, podobranche en de schoenindustrie vertegenwoordigt Dumco de Amerikaanse Rogers en het merk Poron exclusief op de Benelux-markt.

Poron is een hoogwaardige PU (Poly Urethaan). De belangrijkste eigenschap van het Poron PU schuim is de hoge kwaliteit. Het schuim komt gedurende lange tijd voor 99,9% geheel terug in zijn oorspronkelijke vorm. Iets wat andere materialen, zoals Latex en EVA niet voor elkaar krijgen.

Dumco levert Poron in drie kwaliteiten: de standaard Medical grade, de Slow Memory en het nieuwe schokabsorberende materiaal XRD.

Dumco | Onze merken | SVIG

SVIG

Rubberfabrikant uit Italië. Sinds 2015 exclusief bij Dumco verkrijgbaar. SVIG heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Door het aanpassen van de kwaliteit aan de West-Europese markt is de export toegenomen waardoor SVIG in 2015 een nieuw pand heeft moeten betrekken om de productie-orders nog beter af te kunnen handelen. Door zich op de Europese markt te richten is er naast een sprong in kwaliteit ook in de collectie een en ander veranderd: modernere modellen, kleuren up-to-date en eigentijdse vormgeving. De prijzen zijn echter nog steeds concurrerend waardoor er een perfecte prijs / kwaliteitsverhouding ontstaan is!

SVIG heeft sinds kort ook enkele speciale producten voor de schoenmaker in het assortiment welke het nog gemakkelijker maken om moeilijke en tijdrovende schoenreparaties snel en mooi uit te voeren.

Dumco | Onze merken | Saphir Avel

SAPHIR

Saphir is een merk van Avel en wordt geproduceerd in een keurige en schone fabriek in Zuidwest Frankrijk. Het bedrijf verkoopt jaar op jaar meer producten en exporteert wereldwijd naar 80 landen! In 2016 hebben zij hiervoor de regionale exportprijs gewonnen.

Het belangrijkste kenmerk van de Saphirlijn is de kwaliteit van de ingrediënten. Door deze kwaliteit stijgt Saphir hoog boven de concurrenten in het midden / hoge segment uit. Vanwege de productievolumes is Saphir erin geslaagd zijn uitmuntende kwaliteit ook betaalbaar te houden. Hierdoor ligt Saphir voor iedere kwaliteitsbewuste schoenwinkelier en schoenreparateur binnen bereik.

Saphir produceert een complete lijn schoenonderhoudsproducten. Van reinigingsproducten tot voedende crèmes. Van waterafstotende spray tot lakleer beschermer. Saphir biedt ook mooie schoenspanners en schoenpoetskisten aan: een must voor iedere man!

Dumco | Onze merken | Saphir Medaille D'or

MEDAILLE D’OR

De TOP in schoenonderhoud, uit Frankrijk. De productie vindt plaats in de fabriek van Saphir in Zuidwest Frankrijk. Het assortiment bevat alle nodige producten om de beste en mooiste schoenen te onderhouden en verzorgen. Er worden alleen maar de beste en natuurlijke ingrediënten gebruikt om tot deze kwaliteit te komen. Medaille d’or wordt geleverd door de betere schoenwinkels en schoenreparateurs.

Dumco | Onze merken | La Cordonnerie

LA CORDONNERIE ANGLAISE

Crème de la crème onder de schoen onderhoudsproducten en schoenaccessoires. Voor de cliënten waar het beste nog steeds niet goed genoeg is! Alle producten hebben een natuurlijke basis: de crèmes, het hout en het leer. Ook La Cordonnerie Anglaise wordt in de fabriek van Saphir geproduceerd.
De collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde schoenwinkels in het topsegment.

Dumco | dasco

DASCO

Sinds kort behorende tot de Saphir groep. Dasco is van oudsher gevestigd in Engeland en is gespecialiseerd in hoogwaardige schoenspanners uit beuken- maar vooral cederhout. De schoenspanners zijn zowel in standaard uitvoering als gepersonaliseerd (met eigen logo) te verkrijgen.

Als aanvulling op de schoenspanners heeft Dasco een lijn met schoenonderhoudsproducten.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand