fbpx

Onze merken

BARTH

De veters zijn van zeer sterke, bijna onverwoestbare, Duitse kwaliteit. Ze zijn per 6 of 12 paar verpakt in handige doosjes. Naast de standaard veters (rond in verschillende diktes, plat in verschillende breedtes) heeft Barth ook een complete lijn in veters voor wandel- en bergschoenen: Plat, rond en halfrond. Passend bij de merkschoenen welke verkocht worden.

Uniek vetersysteem om de veters te presenteren. Een veersysteem zorgt ervoor dat er altijd een paar veters in het zicht staat en gepakt kan worden.

Dumco biedt meer dan 400 voorraad posities Barth veters aan. Tevens biedt Dumco oplossingen om de Barth veters te presenteren.

STRICKERS

Veters van het huismerk van Dumco. Het is een eigen ontwikkeling. Kwaliteit en beschikbaarheid staan voorop. De veters zijn verpakt in de klassieke blisterverpakking. Acht verschillende soorten veters in vele lengtes en kleuren. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modekleuren.

Ruim 200 verschillende posities uit voorraad leverbaar.

PIMP VETERS

Speciaal door Dumco ontwikkelde katoenen kwaliteitsveter in gewaxte uitvoering. De kleuren, lengtes (75, 100 en 120cm) en uitvoeringen (plat en rond) zijn afgestemd op de kleuren welke de modische topmerken herenschoenen momenteel gebruiken. Aangevuld met leuke kleuren om schoenen te “pimpen” : schoenen krijgen hierdoor een nieuwe, eigentijdse look.

TACCO

Kwalitatief hoogwaardige standaard inlegzolen uit Duitsland. Een complete lijn: van schaapsleren inlegzolen tot warme lamswollen inlegzolen. De Tacco lijn is verdeeld in drie segmenten: zomerzolen, winterzolen en leren inlegzolen. Daarnaast wordt het assortiment aangevuld met enkele seizoensproducten zoals gel artikelen en een anti-slip.

Elke zool uit het assortiment heeft zijn specifieke werkingen en opbouw, waarbij gebruikgemaakt wordt van de beste materialen, zoals katoen, koolstof en schaapsleder.

ROGERS (PORON)

Voor de orthopedie, podobranche en de schoenindustrie vertegenwoordigt Dumco de Amerikaanse Rogers en het merk Poron exclusief op de Benelux-markt.

Poron is een hoogwaardige PU (Poly Urethaan). De belangrijkste eigenschap van het Poron PU schuim is de hoge kwaliteit. Het schuim komt gedurende lange tijd voor 99,9% geheel terug in zijn oorspronkelijke vorm. Iets wat andere materialen, zoals Latex en EVA niet voor elkaar krijgen.

Dumco levert Poron in drie kwaliteiten: de standaard Medical grade, de Slow Memory en het nieuwe schokabsorberende materiaal XRD.

SCHOENMAKERSGILDE

Een unieke samenwerking tussen Dumco, S.M.W. Holland en de schoenfabrieken van Bommel en Van Lier met betrekking tot de levering van originele schoenreparatiematerialen en reclamematerialen aan de aangesloten leden. Hierdoor kan de consument zijn schoen laten repareren met de producten welke de schoenfabrikanten zelf ook gebruiken. Hiermee wordt de levensduur van de schoen verlengd. De schoen blijft origineel en behoudt zijn oorspronkelijke optiek.

De schoenreparateurs die zijn aangesloten bij het Schoenmakersgilde moeten keuringen succesvol doorstaan om lid te mogen worden en te blijven.

MYSOLE

Internationaal bekende inlegzolenlijn met anatomisch gevormde voetvormen. Verantwoorde inlegzolen welke de voet ondersteunen en de kwaliteit van de schoen verbeteren. Mysole heeft 3 segmenten: Mysole Sport (voor de betere sportwinkels), Mysole Work (voor distributeurs van werkschoenen) en Mysole Daily (voor schoenwinkels en schoenreparateurs).

Daarnaast een lijn Mysole Special met aanvullende zolen en artikelen die door elk segment gevoerd kunnen worden.

Elk model Mysole inlegzool wordt door Dumco zelf ontwikkeld, samen met toonaangevende podologen, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers. Hierdoor ontstaan inlegzolen die voldoen aan alle eisen met betrekking tot comfort en ondersteuning van de voeten.

Mysole heeft een eigen website ontwikkeld waar consumenten door het beantwoorden van simpele vragen tot de beste oplossing voor hun voetprobleem komen.

SVIG

Rubberfabrikant uit Italië. Sinds 2015 exclusief bij Dumco verkrijgbaar. SVIG heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Door het aanpassen van de kwaliteit aan de West-Europese markt is de export toegenomen waardoor SVIG in 2015 een nieuw pand heeft moeten betrekken om de productie-orders nog beter af te kunnen handelen. Door zich op de Europese markt te richten is er naast een sprong in kwaliteit ook in de collectie een en ander veranderd: modernere modellen, kleuren up-to-date en eigentijdse vormgeving. De prijzen zijn echter nog steeds concurrerend waardoor er een perfecte prijs / kwaliteitsverhouding ontstaan is!

SVIG heeft sinds kort ook enkele speciale producten voor de schoenmaker in het assortiment welke het nog gemakkelijker maken om moeilijke en tijdrovende schoenreparaties snel en mooi uit te voeren.

SAPHIR

Saphir is een merk van Avel en wordt geproduceerd in een keurige en schone fabriek in Zuidwest Frankrijk. Het bedrijf verkoopt jaar op jaar meer producten en exporteert wereldwijd naar 80 landen! In 2016 hebben zij hiervoor de regionale exportprijs gewonnen.

Het belangrijkste kenmerk van de Saphirlijn is de kwaliteit van de ingrediënten. Door deze kwaliteit stijgt Saphir hoog boven de concurrenten in het midden / hoge segment uit. Vanwege de productievolumes is Saphir erin geslaagd zijn uitmuntende kwaliteit ook betaalbaar te houden. Hierdoor ligt Saphir voor iedere kwaliteitsbewuste schoenwinkelier en schoenreparateur binnen bereik.

Saphir produceert een complete lijn schoenonderhoudsproducten. Van reinigingsproducten tot voedende crèmes. Van waterafstotende spray tot lakleerbeschermer. Saphir biedt ook mooie schoenspanners en schoenpoetskisten aan: een must voor iedere man!

MEDAILLE D’OR

De TOP in schoenonderhoud, uit Frankrijk. De productie vindt plaats in de fabriek van Saphir in Zuidwest Frankrijk. Het assortiment bevat alle nodige producten om de beste en mooiste schoenen te onderhouden en verzorgen. Er worden alleen maar de beste en natuurlijke ingrediënten gebruikt om tot deze kwaliteit te komen. Medaille d’or wordt geleverd door de betere schoenwinkels en schoenreparateurs.

LA CORDONNERIE ANGLAISE

Crème de la crème onder de schoen onderhoudsproducten en schoenaccessoires. Voor de cliënten waar het beste nog steeds niet goed genoeg is! Alle producten hebben een natuurlijke basis: de crèmes, het hout en het leer. Ook La Cordonnerie Anglaise wordt in de fabriek van Saphir geproduceerd.
De collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde schoenwinkels in het topsegment.

TARRAGO

Sinds enkele jaren behorend tot de Saphir groep. Tarrago wordt geproduceerd in Spanje. Kwalitatief bevindt Tarrago zich in het middensegment: value for money!

Een ruime collectie producten geeft de consument de gelegenheid om alle types schoenen te reinigen, voeden, onderhouden en beschermen. Met speciale producten voor wandel- en bergschoenen, kinderschoenen en schoenen met metallic of parelmoer finish. Kortom: een topper in het land van schoenonderhoud!

DASCO

Sinds kort behorende tot de Saphir groep. Dasco is van oudsher gevestigd in Engeland en is gespecialiseerd in hoogwaardige schoenspanners uit beuken- maar vooral cederhout. De schoenspanners zijn zowel in standaard uitvoering als gepersonaliseerd (met eigen logo) te verkrijgen.

Als aanvulling op de schoenspanners heeft Dasco een lijn met schoenonderhoudsproducten.

Copy link
Powered by Social Snap