Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Medaille D’or

Saphir heeft een uitgebreid en ongeëvenaard assortiment onderhoudsproducten voor leder, waar ze in 1925 in de Parijs de Gouden Medaile voor heeft gekregen. Ons assortiment is het resultaat van voortdurend onderzoek en van nauwe samenwerking met toonaangevende merken in de schoen- en lederindustrie. Wij selecteren al onze grondstoffen op effectiviteit en gebruiken natuurlijke producten: terpentijn, bijenwas, carnaubawas, lanoline, nertsolie, klauwolie, plantaardige olie….

Daarom kiezen de meest bekende internationale schoen- en lederfabrikanten voor de afwerking van het leder voor Saphir Médaille d’Or.

U profiteert van ons jarenlange vakmanschap, omdat onze producten u de mogelijkheid bieden om de oorspronkelijke glans van uw lederen producten te behouden en deze tegen slijtage te beschermen.

Avel

Het bedrijf Avel behoort tot de familie ALMA FRC groep, die in 1977 werd opgericht door Alexandre Moura. In 2004 gaf hij leiding over aan zijn zoon Marc.

Dit familiebedrijf, bestaande uit 48 medewerkers realiseert een omzet van € 12 miljoen.

Een gericht acquisitiebeleid heeft er toe geleid dat Avel ​​een ​​ongeëvenaarde expertise en wereldwijde merken heeft verkregen, de oudste  dateert uit 1872. Avel producten worden vervaardigd in de Avel fabriek, met een
oppervlak van meer dan 7.500 m2, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk in het land van Charente Cognac, ten zuiden van Angouleme. Sinds haar oprichting,  onderscheidt Avel zich door haar wens om nieuwe concepten toe te voegen aan het behoud en de verfraaiing van de edelste materialen: hout, metaal, tegels, leer … Elk product is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van consumenten of professionals en voorziet aan hun behoeften .

Onze aanwezigheid strekt zich uit tot meer dan 75 landen, met onze klanten als onze beste ambassadeurs.

ALMA FRC groep

De Alma FRC groep gaat drie generaties terug, Lucien, Alexander en Marc Moura, de huidige eigenaar. Een van haar belangrijkste merken Saphir, viert haar 95-jarig bestaan.

Vandaag de dag is het het concern, met meer dan 7.500 producten, wereldwijd nummer 1 op het gebied gespecialiseerde producten voor leer en textiel. Tevens is het concern gespecialiseerd in schoenaccessoires
als schoenspanners, borstels, schoenlepels, koffers etc., voornamelijk gedistribueerd naar laarzen-, schoenmakers en leveranciers van leren artikelen.

Met het labe Louis XIII is Alma FRC groep ook zeer actief in de markt voor renovatie van edele materialen als hout, tegels en edele metalen.

Alma FRC heeft een omzet van meer dan 30 miljoen euro en biedt werk aan 150 mensen. De bekendheid van de groep strekt zich van nature over de vijf continenten, waaronder meer dan 70 landen dankzij onze klanten, onze beste ambassadeurs. 80% van de omzet wordt buiten Frankrijk gegenereerd.

groep Bedrijven

AVEL SAS – 16320 MAGNAC-LAVALETTE – Frankrijk – www.avel.com
AVEL Hispania – Pont de Monistrol 2-08.770 SAN SANDURNI D’ANOIA – www.avel.es
PERFECTA SAS – 2 rue Fulton – ZIN NORD – 87100 LIMOGES – Frankrijk – www.avel.com/la-coordonnerie-anglaise-paris.html
Tarrago BRANDS INTERNATIONAL SL – Narcis Monturiol 18 – Pol. Ind. Bufavlent – MANRESA – BARCELONE – ESPAGNE – www.tarrago.com
DUNKELMAN & SON Ltd – The Manor House, Gold Street, Desborough Northans NN14 2PF – ANGLETERRE – www.dunkelman.com

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand