Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Podologie / Podotherapie

Leverancier voor de podoloog en podotherapeut

Dumco heeft als leverancier inmiddels een grote naam verworven binnen de podologie en podotherapie. Voorheen bekend als Fisher werken we nu allemaal samen onder de naam Dumco om zo de specialistische kennis binnen ons bedrijf te verspreiden. Dumco is dan ook niet alleen een groothandel waar voetspecialisten online hun materialen, gereedschappen en aanverwante artikelen kunnen bestellen, Dumco is veel meer dan dat. 

Onze webshop is 24 uur per dag geopend. Iedere werkdag zijn wij ook te bereiken voor alle mogelijke vragen over hulpmiddelen en kun je bij ons terecht voor het leveren van maatwerk. Onze verkoop binnendienst zit voor je klaar en heeft korte lijntjes met productie, inkoop en magazijn. Dat betekent: snel een antwoord.

Onze vertegenwoordigers werken door heel het land en zo is er altijd iemand in de buurt. Nieuwe klanten willen wij graag een persoonlijk bezoek brengen. Op die manier begrijpen wij vanaf het begin van een nieuwe samenwerking jouw vragen en die van je klanten en kunnen wij je zeer gericht van dienst zijn. Vanaf het eerste moment houdt je een eigen contactpersoon waarbij je altijd terecht kunt. Onze vertegenwoordigers zijn in staat om vanaf iedere locatie direct je bestelling in gang te zetten bij ons magazijn of de productie. Dat is gemakkelijk, helder en snel!

Benieuwd wat Dumco voor jouw praktijk en je klanten kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om bijvoorbeeld een afspraak te maken met een van onze vertegenwoordigers.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand