fbpx

Podologie / Podotherapie

Leverancier voor de podoloog en podotherapeut

Dumco heeft als leverancier inmiddels een grote naam verworven binnen de podologie en podotherapie. Voorheen bekend als Fisher werken we nu allemaal samen onder de naam Dumco om zo de specialistische kennis binnen ons bedrijf te verspreiden. Dumco is dan ook niet alleen een groothandel waar voetspecialisten online hun materialen, gereedschappen en aanverwante artikelen kunnen bestellen, Dumco is veel meer dan dat. 

Onze webshop is 24 uur per dag geopend. Elke dag zijn wij ook te bereiken voor alle mogelijke vragen over hulpmiddelen en kunt u bij ons terecht voor het leveren van maatwerk. Onze verkoop binnendienst zit voor u klaar en heeft korte lijntjes met productie, inkoop en magazijn. Voor u betekent dat: snel een antwoord.

Onze vertegenwoordigers werken door heel het land en zo is er altijd iemand bij u in de buurt. Nieuwe klanten willen wij graag een persoonlijk bezoek brengen. Op die manier begrijpen wij vanaf het begin van een nieuwe samenwerking uw vragen en die van uw klanten en kunnen wij u zeer gericht van dienst zijn. Vanaf het eerste moment houdt u een eigen contactpersoon waarbij u altijd terecht kunt. Onze vertegenwoordigers zijn in staat om vanaf uw werkplek direct uw bestelling in gang te zetten bij ons magazijn of de productie. Dat is gemakkelijk, helder en snel!

Bent u benieuwd wat Dumco voor uw praktijk en uw klanten kan betekenen? Neemt u gerust contact met ons op om bijvoorbeeld een afspraak te maken met een van onze vertegenwoordigers.

Copy link
Powered by Social Snap