Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Schoenreparatie

Schoenreparatie met Dumco

Dumco is de toeleverancier voor de schoenreparateur. Wij leveren de benodigde materialen voor elk soort schoenreparatie. Vanuit onze vestiging in Sprang-Capelle helpen wij elke dag schoenreparateurs aan de nodige kennis, producten en materialen. 

Online bestellen

Ons uitgebreide assortiment is gericht op elk type schoenreparateur en bestaat uit: zolen, hakken, ritsen, croupons, vellen, onderwerken, platen, stroken, ijzerwaren en diversen zoals band, draad of garen. Alles is te bestellen in onze webshop.
Vanuit ons magazijn maken wij bestellingen, die online of telefonisch zijn gedaan, dezelfde dag nog klaar en kunnen we deze -mits tijdig besteld- binnen een dag leveren. Zodat je jouw klanten de beloofde service en snelheid kunt garanderen.

Met onze snelle service, kwaliteitsproducten en kennis lukt het onze klanten om zich te onderscheiden en succesvolle zaak te runnen.
En ben je niet helemaal zeker over een product? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Dumco werken mensen met de juiste kennis. Iedereen wordt intern opgeleid en is zeer ervaren. Ook wanneer er vragen zijn over bijvoorbeeld een reparatie of product, dan wordt je bij ons gegarandeerd altijd geholpen door vakmensen. We streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van service en van onze producten. En voor de beste producten werken we samen met de beste fabrikanten die wij niet alleen binnen Nederland, maar ook in het buitenland hebben gevonden. Inmiddels mogen we spreken van intensieve samenwerkingen.

Originele materialen

Dumco heeft ook een unieke samenwerking met S.M.W. Holland en de schoenfabrieken Van Bommel en Van Lier, het Schoenmakersgilde, voor de levering van originele reclame- en schoenreparatie materialen aan de aangesloten leden. Om aan te mogen sluiten bij het Schoenmakersgilde, moeten reparateurs voldoen aan een aantal voorwaarden. Eenmaal aangesloten kan de consument zijn schoen laten repareren met de producten die de schoenfabrikanten zelf ook gebruiken. Dit komt de levensduur van de schoen ten goede. De schoen blijft origineel en behoudt zijn oorspronkelijke optiek.

Meer weten over ons assortiment of over het Schoenmakersgilde?
Ons team is op werkdagen bereikbaar via de chat op onze website, telefonisch: +31(0)416 66 99 77, via WhatsApp: +31(0)6 28 88 18 69 of per e-mail: verkoop@dumco.nl

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand