Verleng de levensduur van sneakers

Steeds meer consumenten kiezen voor (casual) sneakers. De sportieve, casual look is tegenwoordig bij elke outfit toegestaan. Bovendien is de keuze groot: voor elke smaak en stijl is een passende sneaker te vinden.

Maar sneakers kunnen prijzig zijn. Het is een investering die om goede onderhoudsproducten vraagt. Dumco biedt met Tarrago de juiste producten om deze doelgroep te bedienen. De nieuwe lijn Sneakers Care heeft tal van producten om sneakers te onderhouden en de levensduur van de schoenen te verlengen. We zetten een aantal verzorgingsproducten voor je op een rij.

Onderhoud met Tarrago Sneakers Care

Sneaker Cleaner, een zeer krachtig algeheel reinigingsmiddel. Het zet de schoenen in een dun schuimlaagje dat ervoor zorgt dat de reiniging effectief gebeurt zonder dat de textuur en kleur worden aangetast. Het laat een aangename en delicate geur achter;

Sneaker Rescue, een zachte, beschermende crème met avocado-olie. Het reinigt, verzorgt en beschermt en geeft een glanzende afwerking. Het voorkomt watervlekken en scheurtjes in het leer;

Midsole Cleaner, reinigt met een kwastje of doek de midsole en herstelt de kleur door het vuil tegen te gaan. Binnen een paar minuten zijn schoenen hersteld!;

Sneaker Sole Restorer, een reinigingsproces waardoor rubberen sneakerzolen er weer als nieuw uitzien;

Nano Protector Spray, een innovatieve bescherming op basis van nanotechnologie. De perfecte afwerking die beschermt tegen water en vuil.

Dumco | Tarrago sneakers care
Sneakers rescue
Dumco | Tarrago
Midsole Cleaner
Dumco | Tarrago
Sneakers Cleaner
Dumco | tarrago
Sole Restorer
Dumco | Tarrago sneakers care

Creatief met Tarrago Sneaker Paint

In hetzelfde rijtje vind je onze Tarrago Sneaker Paint. En toch noemen we die graag apart. Want met onze Sneakers Paint kan de consument zijn of haar eigen unieke sneaker ontwerpen! Sneaker Paint is een speciaal ontwikkelde verf op waterbasis waarmee glad leer, canvas of synthetisch leer geverfd kan worden.

Eindeloos zelf ontwerpen

We hebben bijna 40 kleuren in het assortiment en dit wordt nog altijd uitgebreid met meer kleuren. En Dumco zou Dumco niet zijn, als we niet een stapje extra zetten: naast de standaardkleuren is er zelfs glitter-, fluor-, special effect- en glow in the dark verf! Door kleuren te mengen kunnen zelfs meer (nog) niet verkrijgbare kleuren worden gecreëerd.

Dankzij een hoge concentratie van hoogwaardige kleurpigmenten krijgen sneakers prachtige kleuren. De verf heeft een hoog dekkend vermogen en biedt hoge weerstand tegen wrijvingen en buigingen, waardoor de verf niet barst. Met de bijgeleverde kwast en applicatiespons kan het foutloos en mooi aangebracht worden. Iedereen is een kunstenaar.

Dumco | Tarrago
Dumco | tarrago
Dumco | Tarrago

De producten van Tarrago Sneakers Care in jouw shop?

Dumco is leverancier van de nieuwe Tarrago lijn. De consument gaat voor alle reinigingsmiddelen, herstelmiddelen en beschermingsmiddelen het liefst naar de lokale schoenreparateur. Ligt Sneakers Care nog niet in de schappen van jouw winkel? Neem contact met ons op, wij helpen je graag aan een goed assortiment.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Het is stil bij Dumco

Laat de schoen(maker) stralen!

Next