Laat de schoen(maker) stralen!

Dumco ziet het liefst dat niet alleen schoenen, maar zeker ook de schoenmakers stralen! Wij beseffen ons dat dat in deze tijd makkelijker gezegd is dan gedaan. Dumco ondersteunt de schoenmaker zoveel als we kunnen. Hoe?

Door het leveren van hoogwaardige producten én door kenniscentrum te zijn in een constant veranderende markt. Met kennis over nieuwe producten en de laatste trends en door deze kennis ook continu uit te breiden.

Een ambacht onder druk

Het ondernemerschap in zijn algemeenheid staat nu al ruim een jaar onder druk. Schoenmakers verwelkomen slechts een handjevol klanten en zagen veel klanten verdwijnen. Die blijven gewoonweg thuis; een bewuste keuze door de omstandigheden. Dit zet het ambacht van schoenmaker, dat door de tijdsgeest al onder druk stond, nog méér onder druk. Hoe kunnen wij dit vakmanschap voor nu en in de toekomst veilig stellen?

De boodschap van Dumco is tweeledig: werk met passie en de juiste producten en zorg voor zichtbaarheid.

Dumco | Blog | Schoenmakerij


Werk met passie, laat schoenen stralen

Vakmanschap kan niet zonder de juiste producten en materialen. Wist je dat Dumco een zeer compleet assortiment heeft voor de schoenmaker anno 2021?

Ons assortiment biedt talloze producten van hakken tot veters, schoenpoets en inlegzolen.
En omdat het blijven verkennen van de markt een van onze kernactiviteiten is, raden we altijd aan om ons assortiment ook op de voet te blijven volgen.
Bezoek de webshop op www.dumco.nl om ons volledige assortiment te zien of laat je voorlichten door een van onze ervaren verkoopmedewerkers. Repareer schoenen alsof deze nooit kapot zijn geweest en laat zien wat echt vakmanschap is.

Wees actief, laat ook de schoenmaker stralen!

Mooi gezegd, maar hoe dan?

Laat je zien! Wees actief op sociale media, verstuur nieuwsbrieven en bied je klanten net iets meer dan zij verwachten.
Verras met een mooi gevulde etalage -window-shopping was nog nooit zo hot- en plaats aanbiedingen en vervolgacties online en in de krant. Maar het zit ‘m ook in een simpel kopje koffie, een goed advies of productinformatie.
Ook handig is deze blog, over nevenverkoop en cross-selling. Pas jij dat al toe?

Laat merken dat een schoenmaker meer is dan een reparateur. De schoenhersteller is een ambachtelijke duizendpoot en wat het zo bijzonder maakt is, naast het ambachtelijke werk, het contact met de klanten. 

Mens en milieu

Een betrokken schoenreparateur anno nu denkt duurzaam en milieubewust en draagt dat over op zijn klanten. Door consumenten ervan bewust te maken dat schoenen, jassen en tassen op eenvoudige wijze een tweede leven kunnen krijgen bijvoorbeeld. Neem bijvoorbeeld de Sneakers Care producten van Tarrago: tal van producten om sneakers te onderhouden en de levensduur van de schoenen te verlengen. Omdat steeds meer consumenten kiezen voor (casual) sneakers bedien je hiermee een grote doelgroep. 

Laten we samen inzetten op een stralend 2021 voor de schoenmaker en de schoendrager.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Verleng de levensduur van sneakers

Betere verkoopcijfers? Met deze 5 tips zet jij je bedrijf in de spotlights.

Next