Prijsverlaging Sensation / OnSteam afdekmateriaal

Afgelopen jaar hebben we door de inflatie helaas diverse prijsverhogingen doorgevoerd. Eindelijk is er ook fantastisch nieuws te melden. Door o.a. de overname van Medical Leather beschikken we nu over een groter inkoopvolume en kunnen we jullie daarom betere prijzen aanbieden. Het betreft het Sensation / OnSteam afdekmateriaal*. Voor nu melden we beide namen. Het materiaal zal echter alleen verder gaan onder de naam OnSteam

OnSteam
Nu blijvend in prijs verlaagd Rol 25 meter €39,95

Het originele Sensation/OnSteam afdekmateriaal. Beschikbaar in verschillende kleuren, glad of aangeperforeerd en In tegenstelling tot andere merken wel anti bacteriologisch.

Verder is er ook een prijsverlaging voor Poron Beige + sensation

Poron Beige 1.5 mm + sensation aangeperforeerd á rol 12,5 mtr  € 82,50
Poron Beige 3.2 mm + sensation aangeperforeerd á rol 12,5 mtr  € 120,00
Poron Beige 1.5 mm + sensation glad á rol 12,5 mtr € 75,95
Poron Beige 3.2 mm + sensation glad á rol 12,5 mtr € 112,50

Kijk op onze webshop op dumco.nl voor onze artikelen.

* OnSteam, ook wel Sensation genaamd, is een afdekmateriaal en heeft het gevoel van leer en de kwaliteit van 100% ademend microvezel. Kenmerkende eigenschappen van dit afdekmateriaal zijn o.a. het zeer hoog absorptie- en desorptievermogen. Het materiaal is hypoallergeen, ademend, antibacterieel, warmte regulerend, chroomvrij, slijtvast en is makkelijk te verlijmen en schuren. Zeer geschikt voor ADL. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, glad of aangeperforeerd, in vellen of op rol.  

Sensation is ook verkrijgbaar in combinatie met Poron, Medical of Rosa een zacht drukaccepterend polstermateriaal gecombineerd met Sensation. De onderzijde van Poron is geruwd wat zorgt voor een gemakkelijke verlijming. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes, plaat of op rol, glad of aangeperofeerd. Ook zeer geschikt om te gebruiken op 3D geprinte inlegzolen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Inloopdag

Hoe winkelinrichting invloed heeft op je omzet

Next