Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een aandoening die wordt gekenmerkt door chronische pijn en gevoeligheid in de spieren, pezen en gewrichten, evenals door vermoeidheid en slaapstoornissen. Het is een aandoening van het centrale zenuwstelsel en wordt beschouwd als een vorm van reumatische aandoening. Fibromyalgie is een aandoening die niet zichtbaar is en waarvan de oorzaak onbekend is.

Er is momenteel geen remedie voor fibromyalgie, maar er zijn verschillende behandelingen beschikbaar om de symptomen te verlichten. Dit kan onder meer fysiotherapie, medicatie, psychologische therapie en aanpassingen in de levensstijl omvatten, zoals regelmatige lichaamsbeweging, stressmanagement en het vermijden van triggers zoals cafeïne en bepaalde voedingsmiddelen. Het is belangrijk dat mensen met fibromyalgie een behandeling op maat krijgen die past bij hun individuele behoeften.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Fournituren

Gelengkeil

Next