Sensation

Sensation, ook wel bekend onder de naam OnSteam, is een afdekmateriaal dat het gevoel heeft van leer en de kwaliteit van 100% ademend microvezel. Kenmerkende eigenschappen van dit afdekmateriaal zijn onder andere het zeer hoog absorptie- en desorptievermogen. Het materiaal is hypoallergeen, ademend, antibacterieel, warmte regulerend, chroomvrij, slijtvast en is makkelijk te verlijmen en schuren. Zeer geschikt voor ADL. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel glad als aangeperforeerd, en in vellen of op rol.  

Sensation is ook verkrijgbaar in combinatie met Poron Medical of Rosa, een zacht druk-accepterend polstermateriaal gecombineerd met Sensation. De onderzijde van Poron is geruwd wat zorgt voor een gemakkelijke verlijming. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes, plaat of op rol, glad of aangeperofeerd. Ook zeer geschikt om te gebruiken op 3D geprinte inlegzolen.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Scheefstand van de voet

Stifthak

Next