Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Tip Therm

De Tip Therm is een instrument om de temperatuurgevoeligheid te meten op de huid van diabetespatiënten. Omdat de top van de Tip Therm koud is, is deze uitermate geschikt om sensibiliteit te testen van de diabetische voet.

Dit compacte instrument maakt een tijdige en gevalideerde controle mogelijk van de therma-esthesie van neurologische of inwendige geneeskunde patiënten. De basis van het controle-instrument is gemaakt van een polymeer dat bij kamertemperatuur als betrekkelijk warm wordt ervaren. De kop is bekleed met een metaallegering die, door haar fysische eigenschappen en zonder verdere voorbereiding (geen batterijen), een koude sensatie opwekt. De combinatie van verschillende thermische geleidingsvermogens maakt een betrouwbare vroegtijdige opsporing van distale symmetrische polyneuropathie tijdens een onderzoek mogelijk. 

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Tibiastandmeter

Tiphak

Next