Wakolfix

Wakolfix is een merknaam voor een type lijm dat wordt gebruikt voor het verlijmen van van verschillende soorten ondergronden. De lijm is op waterbasis en heeft een hoge kleefkracht en hechtingseigenschappen. 

Wakolfix wordt vaak gebruikt in de schoenreparatie en vloerenindustrie en is geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Het kan worden gebruikt op rubber, leer, beton, hout, vezelplaat en andere oppervlakken die geschikt zijn voor lijm. 

De lijm is gemakkelijk aan te brengen met een lijmkam en droogt snel op, waardoor de vloerbedekking snel kan worden geïnstalleerd. Wakolfix is ook milieuvriendelijk en voldoet aan de normen voor lage emissies van vluchtige organische stoffen (VOS), waardoor het veilig is voor gebruik in binnenshuis. 

Er zijn verschillende soorten Wakolfix-lijmen beschikbaar voor verschillende toepassingen en ondergronden. 

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Verstevigingsmaterialen

Zoolplaat

Next