Saphir

Saphir is een wereldwijd bekend merk dat zich vooral kenmerkt in hoogwaardige verzorgingsproducten voor de schoenindustrie. Het is een merk van Avel en wordt geproduceerd in een fabriek in Zuidwest Frankrijk. Het bedrijf verkoopt jaar op jaar meer producten en exporteert wereldwijd naar 80 landen! In 2016 hebben zij hiervoor de regionale exportprijs gewonnen.

Het belangrijkste kenmerk van de Saphirlijn is de kwaliteit van de ingrediënten. Door deze kwaliteit stijgt Saphir boven de concurrenten in het midden en hoge segment uit. Vanwege de productievolumes is Saphir erin geslaagd zijn uitmuntende kwaliteit ook betaalbaar te houden. Hierdoor ligt Saphir voor iedere kwaliteitsbewuste schoenwinkelier en schoenreparateur binnen bereik.

Saphir produceert een complete lijn schoenonderhoudsproducten. Van reinigingsproducten tot voedende crèmes. Van waterafstotende spray tot lakleer beschermer. Saphir biedt ook mooie schoenspanners en schoenpoetskisten aan: een must voor iedereen!

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

SVIG

Sportico

Next