Maatwerk

Om maatwerk goed te omschrijven, hanteren we hier twee definities, maatwerk in het algemeen en maatwerk bij Dumco.

Maatwerk in het algemeen – Maatwerk verwijst naar het proces waarbij een product of dienst specifiek wordt aangepast aan de individuele behoeften, wensen en specificaties van een klant. Het impliceert dat iets op maat wordt gemaakt, op basis van de specifieke vereisten van de klant. Het doel van maatwerk is om een product of dienst te leveren die perfect past bij de unieke voorkeuren en eisen van de klant, waardoor een hoog niveau van personalisatie en tevredenheid wordt bereikt. Het vereist vaak vakmanschap, expertise en aandacht voor detail.

Maatwerk bij Dumco – Wat Dumco vrij uniek maakt in de voetzorg, is de vergaande service en passie voor ontwikkeling. Dumco maakt betaalbaar maatwerk en voorraadhoudende materialen zoals freesblokken, staalwerk enzovoorts. Wat dat betekent? Voor onze klanten met een specifieke klantvraag verkoopt Dumco geen ‘nee’, ’te duur’ of ’te tijdrovend’, maar buigt zich juist over de vraag. We bekijken de opties en maken samen met de klant een freesblok op maat, zodat deze klant en de uiteindelijke eindgebruiker, krijgt waar die om vraagt. Bovendien blijven de specifieke freesblokken indien gewenst op voorraad in ons magazijn. Vandaag bestellen betekent dus de volgende dag in huis. Zo blijven de kosten laag, en kan de podoloog, podotherapeut of orthopeed snel en tegen niet uitzonderlijke kosten zijn klanten bedienen.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Leer looien

Medisole

Next