Medisole

Medisole is een selectie van inlegzolen en steunzolen, speciaal ontwikkeld voor de vijf meest voorkomende klachten aan de voet. Achilles-, voorvoet-, hielspoor-, diabetes en reumaklachten en een inlegzool comfort plus voor algeheel comfort. Medisole biedt geen behandelmethode, maar verhelpt in de meeste gevallen klachten bij het lopen zonder daarvoor een medisch traject te ondergaan. Een snelle en makkelijke weg naar comfort en bewegingsvrijheid. Medisole draagt in veel gevallen bij tot verlichting of een oplossing. 

Zo’n tien tot vijftien procent van de Nederlandse bevolking kan niet comfortabel staan of lopen door klachten aan de voet. Denk hier bijvoorbeeld aan klachten aan de achillespeesvoorvoet of de hiel. Een groot deel van deze groep doorloopt een medisch traject op zoek naar een behandelmethode en oplossing. Vaak wordt men dan doorverwezen naar de podotherapeut voor op maat gemaakte steunzolen. Maar zo’n traject is niet altijd nodig.

Veel klachten komen namelijk overeen en zijn daarmee dus ook op eenzelfde manier op te lossen. Onze specialisten ontwikkelden op basis van deze kennis de inlegzolen van Medisole. Het gebruik scheelt tijd, geld en onnodig langdurige loop ongemakken.

Medisole is het resultaat van uitgebreid wereldwijd onderzoek onder meer dan 50.000 paar voeten. Schoeisel en loopgedrag is hierbij uitvoerig onder de loep genomen. De ontwikkeling van dit concept gaat gepaard met veel toegepaste kennis en know-how van onze specialisten. De medische inlegzolen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden onder strenge controle geproduceerd. 

Wil je meer weten over deze inlegzolen bezoek dan de website www.medisole.nl

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Maatwerk

Nagelhuidtang

Next