Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Kuipzool

Een kuipzool is een type zool dat vaak wordt gebruikt in schoenen voor specifieke doeleinden, zoals wandelen, bergbeklimmen of watersporten. De zool is gemaakt van duurzame materialen en heeft een stevige, vormgegoten constructie die bescherming biedt tegen stoten en slijtage. 

Kuipzolen hebben een uniek ontwerp dat de voet ondersteunt en beschermt tijdens het lopen of sporten. De zool is gemaakt van een dik materiaal dat schokken absorbeert en de voet in een stabiele positie houdt om te voorkomen dat het naar binnen of naar buiten rolt. 

Een kuipzool kan verschillende materialen bevatten, zoals rubber, EVA of polyurethaan, en kan worden gecombineerd met andere functies, zoals een ingebouwde hielkap, die de voet extra stabiliteit biedt. Kuipzolen worden vaak gebruikt in schoenen voor outdoor-activiteiten of voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben voor hun voeten. 

Het is belangrijk om de juiste maat en stijl kuipzool te kiezen voor uw specifieke activiteit en voettype om de beste ondersteuning en bescherming te bieden voor uw voeten. 

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Inplakzool

Knobbeltang

Next