Voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden

Mysole

Mysole is een Nederlands merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van inlegzolen, sportzolen en schoenaccessoires. Het merk heeft een breed assortiment aan producten die zijn ontworpen om de pasvorm, het comfort en de prestaties van schoenen te verbeteren, zowel voor dagelijks gebruik als voor sportactiviteiten.

Mysole maakt gebruik van innovatieve technologieën en materialen bij de productie van hun producten. Zo worden de zolen gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen zoals EVA-schuim, gel en foam. De zolen worden zorgvuldig ontworpen om de ondersteuning, demping en stabiliteit te bieden die nodig zijn voor specifieke activiteiten en doelgroepen.

Mysole biedt verschillende soorten inlegzolen aan, waaronder zolen voor dagelijks gebruik, sportzolen voor verschillende sporten en activiteiten, en speciale zolen voor mensen met voetproblemen zoals platvoeten, hielspoor en scheefstand van de grote teen. Het merk heeft ook een assortiment aan schoenaccessoires, waaronder hielspoor pads, teenbeschermers en anti-slipzolen.

Het merk heeft verschillende certificeringen en keurmerken die de kwaliteit en veiligheid van hun producten garanderen, waaronder de CE-markering en het TÜV Rheinland keurmerk.

Kortom, Mysole is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige inlegzolen, sportzolen en schoenaccessoires produceert, die zijn ontworpen om de pasvorm, het comfort en de prestaties van schoenen te verbeteren. Het merk maakt gebruik van innovatieve technologieën en materialen en heeft verschillende certificeringen en keurmerken om de kwaliteit en veiligheid van hun producten te waarborgen.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

MDR

Medaille d’Or

Next