Serafil

Serafil is een merk van naaigaren dat wordt geproduceerd door het Duitse bedrijf Amann Group. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn garens en wordt wereldwijd gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de schoenindustrie.

Serafil-garens zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en zijn ontworpen om sterk en duurzaam te zijn. Ze hebben een hoge treksterkte en slijtvastheid, wat ze ideaal maakt voor het naaien van zware materialen zoals leer en zolen van schoenen. Bovendien zijn Serafil-garens bestand tegen hoge temperaturen en UV-straling, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende omstandigheden en in diverse toepassingen.

Serafil biedt verschillende soorten garens, waaronder polyester, nylon en katoen, in verschillende diktes en kleuren. Het bedrijf produceert ook gespecialiseerde garens voor specifieke toepassingen, zoals garens met hoge zichtbaarheid en garens die bestand zijn tegen chemicaliën.

Serafil is een merk dat zich richt op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf gebruikt gerecyclede materialen om zijn garens te produceren en heeft verschillende milieucertificeringen ontvangen, waaronder de bluesign®-certificering en het OEKO-TEX®-label.

Al met al is Serafil een betrouwbaar merk dat hoogwaardige garens levert die geschikt zijn voor gebruik in de schoenindustrie en andere industrieën waar duurzaamheid en kwaliteit van cruciaal belang zijn.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Strongbond

Next