SVIG

SVIG is een rubberfabrikant uit Italië. Sinds 2015 exclusief bij Dumco verkrijgbaar. SVIG heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Door het aanpassen van de kwaliteit aan de West-Europese markt is de export toegenomen waardoor SVIG in 2015 een nieuw pand heeft moeten betrekken om de productieorders nog beter af te kunnen handelen. Door zich op de Europese markt te richten is er naast een sprong in kwaliteit ook in de collectie een en ander veranderd: modernere modellen, kleuren up-to-date en eigentijdse vormgeving. De prijzen zijn echter nog steeds concurrerend waardoor er een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding ontstaan is!

SVIG heeft sinds kort ook enkele speciale producten voor de schoenmaker in het assortiment welke het nog gemakkelijker maken om moeilijke en tijdrovende schoenreparaties snel en mooi uit te voeren.

Let op! Deze kennisbank is een verzameling van informatie vanuit allerlei bronnen. Sommige teksten zijn nog niet gecontroleerd en kunnen nog onjuistheden bevatten. Mocht je informatie missen of een correctie willen doorgeven dan horen we dit graag via marketing@dumco.nl

Kom ook meer te weten over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 1 x per maand

Previous

Strickers

Saphir

Next